Café Klubånd er en frivillig café nedsat under hovedforeningen i BMI. Ønsket er at skabe et nyt moderne forsamlingshus, som samler os på tværs af Beder og Malling, og på tværs af sporten og kultur. Vi ønsker at skabe hyggelige rammer, hvor familien kan mødes og spise efter børnene har dyrket sport. En café hvor man kan mødes til en kop kaffe og kage efter en gåtur i området, eller bare komme forbi for at møde andre mennesker. Vi ønsker at skabe events, som bringer folk sammen på tværs af lokalsamfundet.

Cafeen drives af styregruppen BMI Café og Event, som udelukkende er frivillige.

Der er ansat en timelønnet kok til at sørge for, at vi kan holde det professionelle snit i køkkenet. Vi har 4 ungmedarbejdere ansat, som skal sørge for, at der er kontinuitet i hverdagen. Derudover har vi omkring 70 frivillige i cafeen, som er på både til hverdag og i weekenden, så vi kan holde åbent til afdelingernes aktiviteter og til andre sociale arrangementer.

BEVAR CAFE KlUBÅND
Før sommerferien skrev vi, at vi manglede flere frivillige, hvis cafeen skulle åbne igen efter ferien. Der skal lyde et kæmpe tak til alle jer, som har meldt sig og til jer, som har spredt budskabet her og rundt omkring i Beder og Malling.
Vi er super glade for, at vi nu har omkring 40 frivillige i Team Klubånd som er klar fra start:-) Det betyder, at vi kun lige mangler ca. 10 frivillige mere for at kunne imødekomme den store efterspørgsel, som vi oplever i Café Klubånd.
Vi er topklar på at åbne igen. Så vi håber, at der er lige er lidt flere derude, som har ventet på at melde sig eller kender nogen, som burde være med i det fede fællesskab, som vi har i Team Klubånd. Husk, det kræver kun 1 vagt eller 2 om måneden, at gøre en stor forskel for dit lokalsamfund.
Hjælp os med at bevare vores frivillig café, så vi har et sted at mødes på tværs af Beder-Malling, og ikke mindst et sted, hvor vi og vores børn kan mødes og være sammen efter de har dyrket sport i BMI.
Skriv til cafeklubaand@outlook.dk, hvis du vil være en del af holdet

Bevar Café Klubånd

BEVAR CAFE KLUBÅND !! Før sommerferien skrev vi, at vi manglede flere frivillige, hvis cafeen skulle åbne igen efter ferien. Der skal lyde et kæmpe...
Læs mere

Hej Verden!

Velkommen til BMI Websteder. Dette er dit første indlæg. Rediger eller slet det og begynd så at blogge!
Læs mere