Café Klubånd er en frivillig café nedsat under hovedforeningen i BMI. Ønsket er at skabe et nyt moderne forsamlingshus, som samler os på tværs af Beder og Malling, og på tværs af sporten og kultur. Vi ønsker at skabe hyggelige rammer, hvor familien kan mødes og spise efter børnene har dyrket sport. En café hvor man kan mødes til en kop kaffe og kage efter en gåtur i området, eller bare komme forbi for at møde andre mennesker. Vi ønsker at skabe events, som bringer folk sammen på tværs af lokalsamfundet.

Cafeen drives af styregruppen BMI Café og Event, som udelukkende er frivillige.

Der er ansat en timelønnet kok til at sørge for, at vi kan holde det professionelle snit i køkkenet. Vi har 4 ungmedarbejdere ansat, som skal sørge for, at der er kontinuitet i hverdagen. Derudover har vi omkring 70 frivillige i cafeen, som er på både til hverdag og i weekenden, så vi kan holde åbent til afdelingernes aktiviteter og til andre sociale arrangementer.

Fællesspisning i samarbejde med Bichel Vine
Vi er super glade for at fortælle, at vores lokale vin leverandør Bichel Vine fremadrettet vil komme på besøg og præsentere månedens vin til vores fællesspisninger den første onsdag i hver måned:-)
Første fællesspisning er onsdag den 4. oktober kl. 18.00, hvor vi serverer kokkens hjemmelavede boller i karry til 65 kr:-)
Er I mere end 4 personer, så bestil gerne på forhånd på cafeklubaand@outlook.dk senest fredag den 29. september.
Kom forbi og hør og smag på månedens vin fra Italien: UNLITRO 2016, AMPELEIA og nyd dagens ret:-)

Bevar Café Klubånd

BEVAR CAFÈ KLUBÅND I Café Klubånd oplever vi lige nu en stor efterspørgsel på vores arrangementer fra jer, og det er super skønt:-) Det betyder, at...
Læs mere

Book din julefrokost i Café Klubånd allerede nu

Book din julefrokost i Café Klubånd allerede nu
Så er der kun 3 måneder til juleaften- og det er tid til at planlægge årets julefrokoster:-)
I Café Klubånd er vi igen i år klar med kokkens tre julefrokost menuer, og der er dejlig julebryg fra Ceres på hanerne:-)

Læs mere

Fællesspisning i Café Klubånd- nyt samarbejde med Bichel Vine

Fællesspisning i samarbejde med Bichel Vine Vi er super glade for at fortælle, at vores lokale vin leverandør Bichel Vine fremadrettet vil komme på...
Læs mere