Café Klubånd er en frivillig café nedsat under hovedforeningen i BMI. Ønsket er at skabe et nyt moderne forsamlingshus, som samler os på tværs af Beder og Malling, og på tværs af sporten og kultur. Vi ønsker at skabe hyggelige rammer, hvor familien kan mødes og spise efter børnene har dyrket sport. En café hvor man kan mødes til en kop kaffe og kage efter en gåtur i området, eller bare komme forbi for at møde andre mennesker. Vi ønsker at skabe events, som bringer folk sammen på tværs af lokalsamfundet.

Cafeen drives af styregruppen BMI Café og Event, som udelukkende er frivillige.

Der er ansat en timelønnet kok til at sørge for, at vi kan holde det professionelle snit i køkkenet. Vi har 4 ungmedarbejdere ansat, som skal sørge for, at der er kontinuitet i hverdagen. Derudover har vi omkring 40 frivillige i cafeen, som er på både til hverdag og i weekenden, så vi kan holde åbent til afdelingernes aktiviteter og til andre sociale arrangementer.

Tusind tak for den flotte opbakning til vores fællespisning i tirsdags, hvor de lokale partikandidater var frivillige for en aften.

Næste fællesspisning er onsdag den 6. december, hvor der er flæskesteg med rødkål på menuen til 65 kr. pr. person. Book allerede nu, hvis I er mere end 4 personer på cafeklubaand@outlook.dk.
Bichel Vine vil denne aften præsentere månedens vin kl. 18.00 og give et glas vin med til maden.

Flæskesteg og rødkål til næste fællesspisning i Café Klubånd i samarbejde med Bichel Vine

Tusind tak for den flotte opbakning til vores fællespisning i tirsdags, hvor de lokale partikandidater var frivillige for en aften. Næste...
Læs mere

Bevar Café Klubånd

BEVAR CAFÈ KLUBÅND I Café Klubånd oplever vi lige nu en stor efterspørgsel på vores arrangementer fra jer, og det er super skønt:-) Det betyder, at...
Læs mere

Book din julefrokost i Café Klubånd allerede nu

Book din julefrokost i Café Klubånd allerede nu
Så er der kun 3 måneder til juleaften- og det er tid til at planlægge årets julefrokoster:-)
I Café Klubånd er vi igen i år klar med kokkens tre julefrokost menuer, og der er dejlig julebryg fra Ceres på hanerne:-)

Læs mere