Seneste nyt

Familie Søndag den 23. september- Åben HUS i BMI

Familie Søndag den 23. september- Åben HUS i BMI

Café Klubånd og BMI byder hver måned på Familie Søndag i Egelund, hvor vi åbner dørene til spændende aktiviteter. Konceptet er for alle i Beder og Malling og omegn, og det kræver ingen tilmelding. Man dukker bare op og betaler i døren til en familie venlig pris. Næste...

læs mere
Spil pool gratis i Café Klubånd

Spil pool gratis i Café Klubånd

Vores sponsor Ceres har støttet os og sponsoreret et poolbord til cafeen, som kan benyttes gratis af alle gæster. Kig forbi og prøv et spil, vi serverer lækker mad og drikke til:-) OBS:- Børn under 13 år kan spille pool i følge med en voksen.

læs mere
Bevar Café Klubånd- vi mangler frivillige

Bevar Café Klubånd- vi mangler frivillige

BEVAR CAFÈ KLUBÅND I Café Klubånd oplever vi lige nu en stor efterspørgsel på vores arrangementer fra jer, og det er super skønt:-) Det betyder, at vi har brug for flere hænder i Cafeen, da nogle af vores dygtige frivillige desværre har måtte stoppe. Vil du være med...

læs mere

Café Klubånd er en frivillig café nedsat under hovedforeningen i BMI. Ønsket er at skabe et nyt moderne forsamlingshus, som samler os på tværs af Beder og Malling, og på tværs af sporten og kultur. Vi ønsker at skabe hyggelige rammer, hvor familien kan mødes og spise efter børnene har dyrket sport. En café hvor man kan mødes til en kop kaffe og kage efter en gåtur i området, eller bare komme forbi for at møde andre mennesker. Vi ønsker at skabe events, som bringer folk sammen på tværs af lokalsamfundet.

Cafeen drives af styregruppen BMI Café og Event, som udelukkende er frivillige.

Der er ansat en timelønnet kok til at sørge for, at vi kan holde det professionelle snit i køkkenet. Vi har 4 ungmedarbejdere ansat, som skal sørge for, at der er kontinuitet i hverdagen. Derudover har vi omkring 40 frivillige i cafeen, som er på både til hverdag og i weekenden, så vi kan holde åbent til afdelingernes aktiviteter og til andre sociale arrangementer.