Velkommen til BMI Fitness
– et foreningsbaseret fitnesscenter, som drives af uddannede frivillige og ulønnede instruktører.

Hos os er alle over 14 år velkomne til at komme og træne under vejledning fra vores instruktører, som alle har gennemgået en instruktøruddannelse i DGI.

Indmeldelse koster pt. 100 kr, hvilket nogenlunde dækker omkostningen til det nøglekort, du får udleveret ved indmeldelse.
Som medlem i BMI fitness er det altid muligt at booke gratis instruktørtime – som hold eller individuelt.

I  forbindelse med træning kan vi tilbyde nyrenoverede bade- og omklædningsfaciliteter ved Fitness-lokalet. Alle omklædningsrum er til rådighed for medlemmerne.

Vi kan også tilbyde gratis Cross-Training for medlemmer, se nærmere ovenfor.

Oversigtskort

Seneste nyt

Kære medlemmer. Hvor er det bare skønt, at der igen kan åbnes op for fitnesscentre nationalt. Det er dog en udfordring som foreningsfitness, at åbne op, da vi ikke har bemanding som i andre fitnesscentre. Vi er dog kommet frem til en løsning, som vi håber i bliver glade for. Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. Åbent på følgende tidspunkter: 8-11 og 14-18. Der er altså åbent i 7 timer dagligt. I weekenden (lørdag og søndag), har vi åbent 10-16. Der vil være en person tilstede, som tjekker ALLES coronapas. Har du ikke strøm på din telefon, og kan fremvise en negativ test indenfor de 72 timer, kommer du altså ikke ind. Og nej, den går ikke lige den ene gang. Er du under 18 år, er du ikke omfattet af at skulle fremvise coronapas. Men du skal derfor alligevel legitimere, at du er under 18 år. Medbring derfor billede id. De kolde fakta 2 meters afstand i lokalet, også selvom du er ankommet med dine homies. Brug mundbind til du starter din træning. Sprit dine hænder ved ankomst + hyppigt under din træning. Afsprit det redskab/maskine du lige har brugt. 10 medlemmer i lokalet af gangen. Hvis der er optaget, så stil dig udenfor og vent eller kom tilbage senere. DU MÅ TRÆNE EN TIME AF GANGEN, SÅ DER ER TID TIL AT ALLE KAN FÅ TRÆNET. Har du symptomer eller føler dig lidt små sløj, så bliv hjemme. Ellers de generelle anbefalinger, skal naturligvis overholdes. Ved overtrædelse af ovenstående, kan vi være nødt til at inddrage dit kort. De bedste hilsner. Bestyrelsen i BMI-Fitness. Spørgsmål til Formand Marc Lysdahl: Marc.lysdahl@gmail.com